Race games

Ga razendsnel over de vele lastige en uitdagende circuits met de meest lastige bochten! Het is jouw race en jij wil toch ook de snelste tijd neerzetten? Laat dat nu zien bij de snelle en spannende racegames op Raceactueel.nl! Wij hebben rondgezocht op een aantal spelletjes websites en we hebben voor jou de leukste racegames online gekozen. Bekijk nu ons aanbod en zie welk spel het beste bij jou past!

Verschillende race spellen

Er zijn online ontzettend veel leuke en snelle race spelletjes te spelen. In ieder spel race je weer met een ander voertuig tegen andere tegenstanders. Je kunt bijvoorbeeld rijden in een razendsnelle kart of een ontiegelijk gave crossmotor! Je racet namelijk voor de eerste plaats, neem dus met minder geen genoegen! Ga razendsnel de bochten in en laat je tegenstanders achter je. Let wel op, eerste worden is niet altijd in ieder geval het doel. In sommige gevallen dien je tijdens de race zoveel mogelijk punten te verzamelen. In sommige spellen gaat het niet om eerste worden of tweede. Het gaat erom dat de politie jou niet te pakken krijgt. Doe dus je best de politie zo goed mogelijk af te schutten en waan jezelf in veiligheid!

Razendsnel door de leukste racegames

Wij hebben de leukste racegames voor je uitgekozen zodat jij niet meer online hoeft te zoeken. Jij kunt nu met grote snelheid de leukste racespellen spellen spelen. De adrenaline stijgt en jij wilt natuurlijk de eerste plaats opeisen! Het is volledig aan jou of dat ook daadwerkelijk lukt. Durf dus risico's te nemen en neem niets voor lief. Geef alles wat je in je hebt en laat zien dat jij een winnaar bent.

Via onderstaande banner kun je bovendien ontzettend veel leuke racegame accessoires bestellen.

Artikelen

Go Kart Go

In deze gave kart game kun je zowel meedoen aan een Grand Prix, een enkele race of een tijdsrace. Kies een personage en neem het op tegen 7 andere tegenstanders. Probeer te eindigen bij de eerste 4 want alleen dan krijg je punten. Deze punten zijn natuurlijk ontzettend belangrijk omdat deze punten namelijk bepalen of jij uiteindelijk de winna

Lees meer...

Super rally challenge

In deze racegame kun je zelf je auto kiezen, zelf je circuit en zelf die eerste plek veroveren. Je neemt het op tegen verschillende tegenstanders die allen eerste willen worden, want hoger hoe je eindigt, hoe hoger het geldbedrag dat je wint! En met dat geld kun je ervoor zorgen dat je auto sneller kan, een betere grip op de weg krijgt en een

Lees meer...